MENÜ
 • Babákat gyűjt szülés helyett

  Vikkinek nem lehet saját gyereke, így mással vezeti le a hiányt.

  Vikki Andrews-nál 16 éves korában diagnosztizáltak egy ritka betegséget, az úgynevezett PCO-t (policisztás ovárium szindróma). Ennek a betegségnek a tünetei lehetnek a menstruációs zavar, a hízás, vagy a meddőség. Magát a betegséget a petefészekben található apró ciszták okozzák. Vikkinél a betegség tünete a legutóbbi, azaz soha nem fog tudni gyereket szülni. Ezt a veszteséget sajátos módon igyekszik feldolgozni.

  A most tizenkilenc éves lány három évvel ezelőtt tudta meg, hogy soha nem lehet saját gyereke. Onnantól kezdve babákat kezdett gyűjteni. “Az első babám 200 fontba került, és Charlotte-nak neveztem el. Egy hét sem telt el, máris vettem egy bátyust neki. Attól a pillanattól tudtam, hogy minél többet akarok belőlük. A pénzem nagy részét azóta is babák vásárlására költöm, talán így akarom feldolgozni, hogy nem lehet gyerekem.” – nyilatkozta a lány.

  Vikki tanul, emellett pedig felszolgálóként dolgozik és az elmúlt három évben eddig összesen 7 millió forintot költött babákra. A gyűjtemény összesen 97 darabból áll. Nem vesz azonban meg bármit, csak az élethű darabok érdeklik, amelyeknek emberi hajuk van, kézzel készültek és csecsemőkorúak.

  forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon