MENÜ
 • Az X-Faktor sztárja még mindig kap fejajánlásokat

  Takács Nikolas az X-Faktor első szériájában tűnt fel, és még ma is nagy a rajongók érdeklődése, ugyanúgy kíváncsiak rá az emberek.

  Az énekes nagyon izgalmas időszaknak tartja az év elejét, mert ilyenkor indul a tervezés, sok koncert és fellépés vár rá. Például nőnapon is énekel, valamint havi rendszerességgel van klubkoncertje egy budapesti klubban. Emellett vadonatúj lemezzel késül, dalokkal, klipekkel és nagykoncertekkel.

  Kicsit kimozdulok a komfortzónámból, de csak odáig, hogy hiteles is maradjak. Koromnak megfelelő lesz a zene, hangzásvilágban, karakterben, vagány és fiatalos lemezzel készülök” – árulta el a készülő albumról.

  Nőnap kapcsán szóba került, hogy még mindig rengetegen rajongana érte, mára azonban már nincsenek olyan fanatikus történetei, mint amikor valaki például követte.

  Üzenetek mindig vannak, a mai napig kapok felajánlásokat. Van, amelyik komolyabb, van, amelyik csak nyersen megfogalmazott. Szerintem a helyén kezelem őket, ezekre például nem kell feltétlenül válaszolni.

  Végül a zene mellett a kalapbiznisz mellett sem mehetett el Nikolas szó nélkül.

  Kalapokkal, sapkákkal és most már női ruházattal is foglalkozunk. Ez egy olyan kollekció, ami kiszolgálja a modern fiatal nőket is. Próbáltam olyan brandet összehozni, ami én vagyok, ami az én ízlésemnek megfelel, amit én is el tudok képzelni egy nőn, vagy akár egy férfin. Az üzlettársammal együtt építjük ezt a vállalkozást és úgy látom, szépen haladunk előre” – mondta az énekes.

  Forrás: stop.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon