MENÜ
 • Az X-Faktor is kapott a Mirigyektől

  Legújabb paródiájukban a népszerű tehetségkutató kapta meg a magáét. A fiúk szerint Csobot Adél döntős lesz!

  Az Irigy Hónaljmirigy mindig igyekszik paródiáiban a legaktuálisabb trendeket meglovagolni, és most az X-Faktor sem kerülhette el a “vesztét”. A műsor közkedvelt versenyzői, mentorai és műsorvezetője is humor tárgya lett. Az IHM interpretációjában a NiX-faktort a koreai sztár, PSY nyerte, de a döntőben a nagykárolyi tini, Csobot Adél is szerepel.

  “Az X-Faktort parodizáljuk a legújabb klipünkben. A zsűrit és rengeteg egykori, valamint mostani versenyzőt is megjelenítünk, olyan karaktereket vettünk célkeresztbe, akik jól felismerhetők. A Vastag tesóknál pedig a nevükből adódó poénnal éltünk. A legtöbbet talán Csobot Adél szerepel a videóban, mert Anti nagyon jól eltalálta a karakterét, és az ő orrával nem lehet megorrolni a második hely  miatt” – mesélte Sipos Tamás.

  A paródia mellett sem unatkoznak a fiúk. Az elmúlt hónapokban három klipet is forgatnak, és nagy lendülettel készülnek a december 28-i nagykoncertjükre is.

  “Nagyon nagy volt a hajtás a zenekar körül az elmúlt hónapokban, de most úgy érzem, a finisbe értünk. Mindennap próbálunk, kezd teljesen összeállni a koncert programja” – tette hozzá Tomi, aki egyébként a paródiában Ördög Nórát személyesítette meg.

  Egy ízelítő videót megtekinthettek itt. A nevetés garantált!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon