MENÜ
 • Az X-Faktor énekese titokban házasodott meg

  Habár évekkel ezelőtt Fehér Zoltán már összekötötte életét kedvesével egy polgári szertartáson, most templomi esküvőre is sor került.

  Fehér Zoltánhoz kötődik a múlt heti X-Faktor adás talán legmeglepőbb pillanata: a színpadon, rajongók és tévénézők szeme láttára kérte meg újra felesége kezét. Nos, azóta már a szertartásra is sor került, nagy titokban, csak néhány családtag részvételével újra kimondta a boldogító igent az énekes és kedvese, Klaudia.

  “Ezen a héten a Budafoki Református Templomban tartottuk meg az esküvőt. Igazán szűk családi körben voltunk. Az anyósom, a nagymamám, a szüleim, az öcsém, a kislányunk és a két tanú, vagyis a nagynéném és a feleségem unokabátyja volt csak jelen. A lagzin persze nem ennyien leszünk majd, arra egy hatalmas bulit tervezünk” – emlékezett vissza Zoli a frigy megkötésére.

  Klaudiával különben már hát éve egy párt alkotnak, és az asszonynak is hatalmas boldogságot okozott, hogy templomban is megesküdtek.

  “Szerintem minden lány erre vágyik, így nekem is régi álmom volt ez. Az, hogy Isten színe előtt erősíthettük meg a kapcsolatunkat, mindkettőnknek nagyon sokat jelent. Rá­adásul most már a kislányunk is jelen lehetett a templomi esküvőn, s ez még szebbé tette ezt a napot.”

  Ráadásul az örömteli esemény hatalmas erőt adott Zolinak, hogy ma este a legjobb formáját hozza a színpadon.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon