MENÜ
 • Az X-Faktor elsöprő sikereket aratott a Story Ötcsillag Díjátadó Gáláján

  A hagyományokhoz híven idén is összegyűlt a hazai művész- és sztárvilág színe java, hogy együtt ünnepeljék 2012 legnépszerűbb műsorait, műsorvezetőit és színészeit a 14. Story Ötcsillag Díjátadó Gálán.

  A Story Ötcsillag Díjakat 1999 óta ítélik oda a hazai sztárvilág legnépszerűbb képviselőinek a magazin olvasóinak szavazatai, alapján, hat kategóriában. Idén több tízezer szavazat érkezett, amelyben az év zenei és televíziós produkciójáról, valamint az év műsorvezetőjének, műsorvezetőnőjének és színészének személyéről döntött a nagyérdemű.

  A Díj komoly elismerésnek számít a sztárvilág körében, hiszen általa a legfontosabb kritikus, a hazai közönség mond véleményt a hírességek teljesítményéről. Ördög Nóra 2009 után ismét a legkedveltebb műsorvezető lett, míg az X-Faktor 3. éve folyamatosan elhozza az immár rangosnak számító Az Év televíziós Produkciója-díjat.

  “Talán ki lehet jelenteni, hogy ez az a díj, amely leginkább megmutatja a közönség ízlését. A Story közel egymilliós olvasótáborának ugyanis körülbelül a 10-15 százaléka szavaz évről évre a kedvenceire. Túlságosan nagy meglepetések ritkán adódnak, hiszen ezt a közönségízlést mindenekelőtt a kereskedelmi csatornák befolyásolják, és a díjak tipikusan egybecsengenek a nagy nézettséget elérő műsorok műsorvezetőivel és sztárjaival” – nyilatkozott Ómolnár Miklós, a Story magazin főszerkesztője.

  Az olvasók szavazatai alapján 2012 legnépszerűbb produkciói és személyiségei a magazin főszerkesztőjétől vették át a Story Ötcsillag Díját, s egyúttal egy saját csillagot is kaptak az égbolton, amit hivatalosan ők nevezhetnek majd el.

  A Story Ötcsillag Díj kategóriáinak a legjobbjai a következők:

  Az Év Műsorvezetőnője – Ördög Nóra
  az RTL Klub műsorvezetője

  Az Év Műsorvezetője – Sebestyén Balázs
  a Class FM és az RTL Klub műsorvezetője

  Az Év Színésze – Száraz Dénes
  a Jóban rosszban című sorozat Tamás atyája szerepében látható jelenleg

  Az Év Zenei Produkciója – Maja, Curtis, BLR közös “Belehalok” című száma
  több mint 18 milliós nézettséggel

  Az Év Televíziós Produkciója – X-Faktor 2012
  a népszerű tehetségkutató harmadik szériája

  Az év leg-legje díjat a Class FM Morning Show című műsora vihette haza.

  A tavalyi évhez hasonlóan s Huszti Péter, Presser Gábor, Szinetár Miklós és Vitray Tamás alkotta kuratórium idén is döntött az Érték-díjasokról, és három művész, valamint egy riporter 2012-es munkásságát díjazta szakmai elismeréssel.

  Érték-díjasok 2012-ben:

  Bata Éva színésznő. 2009-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem színész szakán. A diploma megszerzése után a Vígszínház tagja lett, 2012-ben a színház társulata titkos szavazás útján Ruttkai-emlékgyűrűvel jutalmazta kiemelkedő teljesítményét.

  Rancsó Dezső színész. 1991-ben végzett a Pozonyi Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Tagja volt korábban a veszprémi Petőfi Színház, a kecskeméti Katona József Színház, a zalaegerszegi Hevesi Sándor színház és a Nemzeti Színház társulatának. Jelenleg a Magyar Színházban láthatjuk szerepelni.

  Méhes Gábor sportriporter. 1995-ben kezdte karrierjét Szegeden, 1997-ben már élőben közvetített mérkőzéseket a Magyar Televízióban. Négy Olimpiáról és több európai- és világbajnokságról tudósított az évek során.

  Balázs Elemér dobos. Több mint másfél évtizede meghatározó alakja a magyar jazzéletnek, 1995 óta zenekarvezetőként is tevékenykedik. Játszott a No-Spar zenekarban, oszlopos tagja a Trio Midnightnak, és állandó dobosa a Creative Art Ensemble-nek. Az általa alapított Balázs Elemér Group mindamellett hogy Magyarország egyik legnépszerűbb jazz zenekara, a Fonogram díjat is magáénak tudhatja.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon