MENÜ
 • Az USA nem akar Halálcsillagot építeni

  A munkahelyteremtést a tudomány területén azonban maximálisan támogatják.

  Létezik az Egyesült Államokban egy weboldal, a We The People, azaz magyar fordításban “Mi, az emberek”. Ezen a fórumon bárkinek lehetősége van petíciót indítania, amely ha kellő mennyiségű aláírást kap, úgy az Amerikai Egyesült Államok kormánya foglalkozik a kérdéssel. Természetesen internetes trollok is azonnal betalálták sziporkázó ötleteikkel a honlapot.

  Páran arra adták be igényüket, hogy az USA, mint a Föld egyetlen szuperhatalma, építsen Halálcsillagot a Star Wars filmekben látható minta alapján. Összesen 34,435 aláírás gyűlt össze, a Fehér Ház munkatársait azonban ez sem hatotta meg. Paul Shawcross, a Ház tudományért és űrért felelős osztályvezetője hivatalos válaszlevelet is megfogalmazott.

  E replikában az áll, hogy a várható költsége a munkának 850 000 000 000 000 000, azaz 850 billiárd dollár lenne. Arról nem is beszélve, hogy az Egyesült Államok kormánya nem támogatja bolygók megsemmisítését. A petíció támogatóinak így várhatóan le kell mondaniuk arról az álmukról, hogy 2016-ban megkezdődnek az építkezések.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon