MENÜ
 • Az USA felkészült a zombiapokalipszisre

  Az irat megkülönböztet az űrből érkező és vegetáriánus zombikat, valamint olyanokat is, akik boszorkányság áldozatává váltak.

  Nem tévedés, jól olvasod. Napvilágra került a CONOP 8888 elnevezésű, 2011-ben kelt dokumentum, amelyet az Amerikai Védelmi Minisztérium jegyez és amely egy esetleges zombitámadás esetére ad tanácsokat a katonaságnak és a civil lakosságnak egyaránt.

  140528_zombiapokalipszis

  Mivel a zombik fenyegetést jelentenek minden nem-zombi emberi élőlényre, így fel kell készülnünk az élet óvására és civilizációnk megvédésére annak minden értékével együtt.” – olvasható a dokumentumban.

  Sokan, akik már olvasták az anyagot, nem tudják eldönteni, vajon vicc-e, vagy komolyan kell venni, mindenesetre a CONOP 8888 részletesen foglalkozik a zombiapokalipszis idején szükséges teendőkkel: vonuljunk jól zárható fedezékbe, minél több, nem romlandó élelmiszerrel. Minél előbb értesítsük rokonainkat, barátainkat is.

  Az irat emellett többféle zombit is megkülönböztet – emiatt is feltételezhető, hogy talán vicc az egész -, például az űrből érkező és vegetáriánus zombikat, valamint olyanokat is, akik boszorkányság áldozatává váltak.

  Forrás: iflscience.com

  Kép forrása: iflscience.com

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő