MENÜ
 • Az RTL Klub hanyagolja Stohlt

  Az RTL Klub egyik tavaszi műsorában sem kapott helyet a március 5-én szabaduló Stohl András, ám a színházak tárt karokkal várják.

  Kolosi Péter néhány napja mondta el, hogy teljesen megújul a csatorna programstruktúrája: visszatérő és új saját gyártású műsorok, külföldi sorozatok kerülnek adásba, de Stohl neve sehol sem merült fel. Korábban úgy volt, hogy ő vezeti majd az RTL Klub 2-es csatornájára tervezett Szombat esti lázat, ám a műsor és a csatorna indulása csúszik, így a színésznek is várnia kell.

  Ezzel kapcsolatban Kolosi Péter elmondta, hogy álláspontjuk Stohl Andrással kapcsolatban nem változott, továbbra is visszavárják. Mindössze annyiról van szó, hogy a tavaszi műsorokat már március 5-e előtt elkezdik forgatni, illetve előkészíteni. Ettől függetlenül érdekes, hogy a később induló Csillag Születikben sem fog feltűnni Ördög Nóra és Lilu mellett.

   Munka nélkül azonban nem marad a színész: a Nemzeti Színház 3 darabban is számít rá, ahol kollegái csak átvették a szerepét, illetve a Centrál Színházban a nagy sikerrel játszott Jó zsaru, rossz zsaru csak rá vár. Stohl pénztárcájának is nagy segítséget jelentenek a neki fenntartott szerepek, hiszen a baleset anyagilag ellehetetlenítette.
  „Mivel ügyfelem a pénzügyek terén nem áll fényesen, több kölcsönt is felvett, azonnal dolgoznia kell. Nyilván szabadulása után egy-két hetet szeretteivel szándékozik tölteni, de mihamarabb munkába állna” – mondta el az elítélt színész ügyvédje.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon