MENÜ
 • Az ott egy jegygyűrű Lopez kezén?

  Könnyen elképzelhető, hogy esze ágában sincs megállni három házasságnál, legalábbis erre utal az a hatalmas dolog, amit a gyűrűsujján hord.

  Jennifer Lopez eddig is nagy rajongója volt a fehér ruháknak, az esküvőknek, a lakodalmaknak és a házasságoknak, nem véletlen, hogy már három alkalommal is volt szerencséje átélni. Könnyen elképzelhető, hogy esze ágában sincs megállni háromnál, olyannyira nem, hogy a negyedik akár már itt is lehet a küszöbön. Legalábbis erre utal az a hatalmas dolog, amit a gyűrűsujján hord.

  JLo a héten a Fashion Week alkalmából Párizsban járt, ahova elvitte magával kedvenc táncos fiúját, Casper Smartot is. A piros szőnyegen megesett pózolások alkalmával egyáltalán nem rejtegette a gyűrűt, nyilván élvezi, hogy most mindenki azon agyal, vajon mi az ott.

  A pár tavaly novembere óta jár és gyakorlatilag sülve-főve együtt vannak, leszámítva azt az időszakot, amikor Lopez előző házasságából született ikrei is ott vannak. Egyszer már júniusban is meglebegtette a sajtó, hogy a pár jegyben jár, de akkor Jennifer még határozottan elhessegetett minden ilyen feltételezést: “Ezek csak pletykák! Ne dőljetek be azoknak a köveknek, amiket a kezemen láttok!”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon