MENÜ
 • Az őt filmező operatőr miatt pusztult el a fül nélküli nyúl

  Til nem szenvedett.

  Mintegy két héttel ezelőtt a németországi Saxony-ban lévő állatkertben különös, genetikai betegséggel született meg Til, a fül nélküli nyúl. Csütörtökön az állatkert nagy hírveréssel szándékozott a közönség elé tárni a kis állatot.

  Nagy várakozás előzte meg a bemutatót, több száz ember és számos televíziós forgatócsoport gyűlt össze a meghirdetett időpontra, hogy a celebbé vált nyulat először tekinthessék meg. Azonban a bemutatkozás nem várt fordulattal ért véget, amikor az egyik őt filmező operatőr véletlenül rálépett, a vétlen állat halálát okozva ezzel.

  A férfi, aki a Bild magazin újságírói szerint nyilatkozatakor még mindig remegett a történtek miatt, elmondta,  hogy nem látta a nyulat, aki a szalma közé bújt, és szerencsétlen módon pontosan rátaposott.

  “Az állat nem szenvedett. Egyenesen rálépett, sajnos ez részben a mi hibánk is. Nem szabadott volna ennyire közel engednünk hozzá senkit. Természetesen mindannyian szomorúak vagyunk és lelkiismeretfurdalásunk van a történtek miatt. Arra, hogy egy ilyen baleset bekövetkezhet, senki sem számít. Tanultunk a hibából és rendkívül sajnáljuk a történteket” – nyilatkozta Uwe Dempewolf, az állatkert igazgatója.

  Az ehhez hasonló genetikai mutációk igen ritkák, ezért is számított a szerencsétlen kis állat ilyen különlegességnek. Az esetet Til öt, egészséges testvére ép bőrrel megúszta.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon