MENÜ
 • Az Oscar-díjas színész belső hangokat hall

  Anthony Hopkins bevallotta: először azt hitte, hogy megbolondult és rettegett, hogy intézetbe kerül.

  A színészt belső hangot gyötrik, és biztosra vette, hogy mentális állapotában valami nem stimmel. Az is megfordult a fejében, hogy talán Hannibál szerepe viselte meg túlságosan.

  “Úgy éreztem, átvette valami felsőbb hatalom az uralmat a testem felett. Pontosan tisztában voltam vele, hogy ebbe a jelenségbe akár bele is lehet halni. Utánaolvastam, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy több száz ember lett már öngyilkos, mert belső hangok kínozták. Én nem szerettem volna így járni, érthető módon. Holott állandó tanácsokkal látott el a figyelmeztető, életszerű képzelgés, ami a színpadon, a kamerák előtt és a magánéletemben is zavart” – árulta el Anthony Hopkins.

  Felmerült benne, hogy talán a horrorfilmekben történt szereplése teszi tönkre idegei, így egy ideig nem vállalt szerepeket horrorokban, illetve pszichothrillerekben. Ki akarta zárni annak a lehetőségét, hogy a munka okozza a betegségét.

  “Egy forgatás alkalmával találkoztam egy operatőrrel, akivel egy bensőséges beszélgetés kapcsán szóba kerültek a belső hangok. Rögtön tudtam, hogy ugyanarról beszélünk, ugyanattól szenvedünk. Ő azonban már sokkal tapasztaltabb volt nálam, és adott pár hasznos tanácsot, hogyan szorítsam ki az életemből ezt a zavaró tényezőt. Először is el kellett fogadnom a létezését, be kellett fejeznem a küzdelmet ellene. Amint ezt megtettem, elhalkult. Öt évembe került, mire megbarátkoztam vele, ám a mai napig jelen van. De már nem zavar” – olvasható Anthony Hopkins története a Star magazinban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon