MENÜ
 • Az öltözöben esett össze a Voice énekese

  A legyengült versenyzőnek orvosa szerint pihenésre van szüksége, azonban a Mestere a színpadra parancsolta. Ez a szereplésébe is kerülhet Torzsa Gabinak.

  Dráma a Voice-ban: a tegnapi kamerapróbán még utolsó erejéből előadta produkcióját, az öltözőjében azonban ájultan esett össze Torzsa Gabriella. A versenyző elárulta, hogy még sosem érezte magát ilyen rosszul, jelenleg hasfájással és állandó hányingerrel küzd.

  “Bár az orvos utasítása szerint fel sem kelhet­nék az ágyból, mégis itt vagyok a főpróbán, és péntek este színpadra lépek. Az adrenalin akkor is működik majd bennem” – mondta el az esélyesnek tartott lány.

  “Nem akarok kegyetlennek tűnni, de a színpad az színpad. Mindig kell lennie tartalék energiának, amit az ilyen esetekben használni kell” – jegyezte meg Malek Andrea, aki pontosan tudja, hogy versenyzője milyen hatalmas megpróbáltatás előtt áll. – A másik pedig az, hogy van egy felsőbb erő, ami előtt meg kell hajolni, mert azt nem én irányítom, ahogy Gabi sem. Ám úgy érzem, hogy az élő adásban minden rendben lesz” – bizakodott a Mester.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon