MENÜ
 • Az MDC nagy bejelentése

  Akár Ausztriában is folytathatják a karrierüket

  2013 után idén is esélyesek vagyunk a Média a Tehetségekért díjra. “A sport, mint önmotiváció” cikkünkre ITT tudsz szavazni. Köszönjük a szavazatokat!

  Tíz nap múlva lejár a határidő, így hatalmas a nyüzsgés az énekesek, zenészek közt, hiszen 2015-ben valakinek képviselnie kell Bécsben Magyarországot az Eurovíziós Dalversenyen, amit legutóbb Magyarországról Kállay-Saunders András nyert, a nemzetközi mezőnyt pedig Conchita Wurst kápráztatta el (cikkünk vele ITT).

  mdc

  Az MDC az X-Faktor 2013-as szezonjában indult, és többekkel ellentétben ők nem is tűntek el. Idén már adódott a kérdés, hogy vajon elindulnak -e a Dal megmérettetésén. “Egyértelmű volt, hogy induljunk, már tavaly is sokat gondolkodtunk róla.” -kezdte az interjút az MDC frontembere. “A dal még ismeretlen a hallgatók előtt, hiszen kifejezetten az Eurovízió előválogatójára írtuk. A dalunk témáját egyelőre még nem szeretnénk felfedni, annyit azonban elárulhatok róla, hogy a szakmánkkal szorosan összefüggő, sajnálatos dolog, és erre a problémára próbáljuk felhívni a világ figyelmét.” -tette hozzá Bátori Miklós énekes. Mikitől megtudtuk, hogy a háromtagú MDC a show kedvéért kiegészülhet további három zenekari taggal, hiszen az Eurovízió szabályzata a színpadon egyidejűleg maximális hat embert engedélyezi. “Csütörtökön lesz kész a dalszöveg, vasárnap fogom felénekelni, majd az apróbb utómunkálatok után be is adjuk jövőhéten.” -zárta a beszélgetést Miki.

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő