MENÜ
 • Az ikonikus táska

  Egy örök darab - a Chanel láncostáska

  A divat területén számos ruhadarabot, kiegészítőt nevezhetünk ikonikusnak. Egy-egy klasszikus darab, amit a régmúlt idők sztárjai viseltek vagy neves divattervezők alkottak, örök és mindig viselhető darabot képeznek egy úrihölgy gardróbjában.

  A Coco Chanel által tervezett láncos táska pontosan ilyen darab. Az 1883-ban született francia divattervező  meghatározó alakja a 20. század divatjának. Bár kezdetben kalapjaival vonult be a köztudatba,  örök divattá tette a rövid szoknyát, a „kis fekete ruhát”, a hozzá illő gyöngysorokat és mindenekelőtt a világ legnépszerűbb parfümjét, a Chanel N°5-öt.  S persze ki ne hallott volna még a kosztümjeiről?

  Ez a táska minden alkalommal,  minden ruhához pompás kiegészítő lehet. Egyaránt megállja a helyét egy lezserebb, farmeres, rockos elemekkel fűszerezett összeállításhoz, s persze a ‘kis feketéhez’ is.

  A 4400 dolláros, vagyis átszámítva körülbelül 880 000 ezer forintba kerülő táska sok hölgynek csak egy soha be nem teljesedő álom marad, azonban egyszerűséget és letisztultságot képviselő eleganciája mindenkit bámulatba ejt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon