MENÜ
 • Az ex a padláson

  Amikor Tracy furcsa hangokat hallott a padlásról, a legrosszabb amire számított egy állat vagy egy szellem. De a lakás felett egészen más lakozott...

  Az ötgyermekes Tracy házába ugyanis nem más, mint exe költözött be.  padláson lakó férfi úgy élt 12 évvel ezelőtti kedvese feje felett, hogy annak fogalma sem volt róla.

  A hölgy a furcsa hangokat hallva fiát küldte fel a padlásra – ami mellesleg eléggé furcsa… – aki megtalálta anyuci egykori szeretőjét. A 44 éves férfi két hete szabadult a börtönből, azután rendezkedett be a tető alá.

  Tracy nem nagyon értette a férfi különleges helyválasztását, habár a kapcsolatot azért elég sűrű módon tartotta a régi szerelmével: tavaly munkát adott neki a lakásban, majd a börtönév alatt leveleztek is, habár ő tisztázta a rabnak, hogy  köztük mindennek vége.

  Igaz, a szakítás mellesleg már tizenkét éve végbe ment, leginkább a drogfogyasztás és a sorozatos rablás miatt. Indokoknak jók…

  A nővér egy éjszaka érezte, hogy nincs minden rendben. A padlásról érkező kopogásról azt hitte, hogy szellemek játéka. A padláson viszont nem szellemtanya volt, hanem egy kedvesen berendezett lakás: öreg kabátok és dzsekik halma a fűtésközpont körül. Ahogy megtalálták az egykori szerelmest, a férfi kifutott a házból, mielőtt a rendőrség odaért volna.

  A rendőrök így már csak a férfi hűlt helyét találták és néhány vödröt tele vizelettel. Az máig nem világos, hogyan juthatott be az egykori fegyenc a padlásra- az egyetlen út oda ugyanis a gyerekek szobáján keresztül vezet.

  A férfit máig nem kapták el, a nő pedig reméli, hogy megkapja méltó büntetését.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon