MENÜ
 • Az év színésznője Osvát Andrea

  Igazán büszkék lehetünk a magyar színésznőre, aki Olaszországban lendítette be karrierjét.

  Andrea huszonkét évesen látta az időt elérkezettnek arra, hogy beteljesítse álmát: a sikeres modellpályát maga mögött hagyva Rómába költözött, hogy színésznő lehessen. Számításai bejöttek, ma már főszerepeket játszik olasz és nemzetközi együttműködésben készülő filmekben, karrierje szépen ível fölfelé.

  Tehetségét folyamatosan el is ismerik. 2007-ben neki ítélték az olasz “Év felfedezettje” díjat, 2009-ben megkapta a Filmspray díjat, a Legjobb Női Főszereplő díjat, az Il rabdomante c. filmben nyújtott alakításért, tavaly júniusban pedig az 51. Monte-carlói Tévéfesztivál egyik díjazottja lett a magyar színésznő.

  Most újabb elismeréssel gazdagodott: elnyerte az olasz filmkritikusok által odaítélt Biraghi, az év színésznője díjat a Nastri d’Argento díjátadón. Ezt a Maternity Blues című Fabrizio Cattani által rendezett filmben nyújtott alakításáért kapta. A film a szülés utáni női depresszióról szól, a főszerepet játszó Andrea egy gyermekét meggyilkoló nőt formál meg benne.

  További sikereket kívánunk neki. Eddig filmjeiben nem kisebb sztárok oldalán mutatkozott meg mint Robert Redford, Brad Pitt, Heath Ledger, Jeremy Irons, Lorenzo Crespi, Maria Grazia Cucinotta, Giuliano Gemma, vagy mint legutóbb Clive Owen és Julia Roberts.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon