MENÜ
 • Az erőszak után megadta számát áldozatának

  Leírta telefonszámát a támadó annak az egyetemista lánynak, akit előtte megerőszakolt. Természetesen ez a meggondolatlan és nem túl okos tett buktatta le a férfit.

  A 19 éves DeMarco Myles rátámadott egy egyetemistára annak kollégiumi szobájában. Megerőszakolta, majd az ágyhoz szorítototta a lányt, és annak legnagyobb meglepetésére, megadta neki telefonszámát – írja a Huffingtonpost. “Mivel nem tudod ki vagyok, itt a számom, ribanc” – kiáltott fel az erőszakoskodó.

  A lány természetesen továbbra is csak tiltakozott, sikoltozott, így a férfi kisatírozta telefonszámát. A helyszínre kihívott rendőrök azonban a lenyomat alapján rekonstruálták a számsort, és eljutottak a férfi anyjának lakásához. A kihallgatáson Myles azt állította, nem követett el erőszakot, ugyanis a lány is beleegyezett a dologba. Egy másik esetet viszont bevallott!

  Egy héttel korábban betört egy nő lakásába, és több késszúrással megsebesítette, fejbe, hátba és lábon rugdalta, majd a földön hagyta vérző áldozatát. A nyomozás vezetője szerint nagy szerencse hogy a férfi ilyen nyomot hagyott nekik, mert valószínűleg több nő is áldozatul esett volna neki a jövőben

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon