MENÜ
 • Az énekesnő ismét gyereket vár!

  Lily Allen énekesnőnek a teherbe esés sajnos nem ment a legkönnyebben, de végül mégis sikerült megszülnie partnerének, Sam Coopernek közös gyermeküket, Ethelt.

  Lily Allen énekesnőnek a teherbe esés sajnos nem ment a legkönnyebben, megszenvedett a sikerért. 2008-ban, amikor a Chemical Brothers frontemberével Ed Simonsszal randizgatott, már volt egy vetélése, amelyet 2010-ben egy újabb követett. Akkor már hat hónapos terhes volt. A sorozatos szörnyűségek után végül mégis sikerült megszülnie partnerének, Sam Coopernek közös gyermeküket, Ethelt.

  A jó hír, hogy a huszonöt éves énekesnő ismét terhes! Nemrég orvosi kivizsgáláson járt és kiderült, hogy már a harmadik hónapban van és a jelek szerint a baba egészséges! Lily és a nála kilenc évvel idősebb férje állítólag kimondhatatlanul boldogok, amiért ismét babavárásba kezdhetnek.

  “Nagy meglepetés volt, de Lily és Sam nagyon izgatott. A babázás minden pillanatát szörnyen élvezték és amúgy is szerették volna tovább bővíteni a famíliát. Úgyhogy remek volt az időzítés” – tette hozzá egy családhoz közeli forrás.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon