MENÜ
 • Az én házam, az én váram!

  Egy nevadai férfi saját államot alapított lakásában. Molossia Köztársaságot.

  Kevin Baugh családjával együtt évek óta gondolja úgy, hogy házuk nem az Amerikai Egyesült Államok része, hanem egy külön, önálló állam, melyet elnevezett Molossiának. 

  Államában érdekes szabályok uralkodnak:

  “A spenót és a hagyma tiltottak az országunkban, egyszerűen azért, mert nem szeretjük őket.” – nyilatkozta Baugh, aki magát Őkegyelmének szólíttatja, pozícióját pedig úgy határozza meg, mint A Független Molossia Köztársaság elnöke.

  Országát teljes egészében körbeöleli Nevada állam. Szigorúan tiltott a rozmárok és villanykörték jelenléte, illetve bármilyen importcikk, ami Texasból származik. Kivéve Kelly Clarkson felvételeit.

  Ha belépünk Baugh házába – elnézést, Molossiába – először az elnök lánya, Alexis fogad minket, aki gondosan átkutatja mindenki csomagját, nehogy bekerüljön egy rozmár vagy ne adj egy Isten egy hagyma a házba. Ezek után – és most figyelj Viktor! – maga az elnök nyomja rá pecsétjét útlevelünkre.

  Az országnak külön postája, bélyege és zászlója is van, bár határai rosszul őrzöttek, illegális bevándorlókkal nem nagyon van probléma.

  Az elnök mellesleg – és most figyelj Viktor! – mindig díszöltözetben fogadja látogatóit. Őkegyelme mellesleg kissé – és most figyelj… nem inkább nem – diktatórikus alkat, hiszen immár 35 éve uralkodik, bármilyen választás nélkül.

  “Kicsit túlságosan beleéltem magam ebbe az utóbb néhány évben. De valahogy érdekesen kell tartani a dolgokat…”

  Kicsit talán tényleg elszaladt a ló. De csak minimálisan Kevin! Minimálisan!

   

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő