MENÜ
 • Az elválós keresett a legjobban

  Éppen hogy betöltötte ötvenedik születésnapját, mellette folyik a válási procedúrája Katie Holmesszal. De egy kis öröm az ürömben, hogy a Forbes magazin kiadta idei listáját a legjobban kereső színészekről.

  Tom Cruise-nak alaposan kijut 2012-ben az izgalmakból. Éppen hogy betöltötte ötvenedik születésnapját, mellette folyik a válási procedúrája Katie Holmesszal. De egy kis öröm az ürömben, hogy a Forbes magazin kiadta idei listáját a legjobban kereső színészekről. Vajon ki áll ennek a listának a legtetején? Nem nehéz kitalálni, hogy az, akiről eddig is beszéltünk.

  A lap információi szerint a színész 2011 és 2012 májusa között mintegy 75 millió dollárral lett gazdagabb. Ebben nagy szerepe volt a Mission Impossible – Ghost Procotol című legújabb filmjének. Cruise 38 millió dollárt ver rá a tavalyi győztesre, Leonardo DiCapriora, illetve az idei második Adam Sandlerre is.

  A mezőny első felében olyan további nevek találhatóak még meg, mint Dwayne Johnson és Ben Stiller, A Diktátor Sacha Baron Cohenjéről, vagy Johnny Deppről és Will Smith-ről nem is beszélve. A tizedik helyen az Alkonyat egyik férfi főszereplője, Taylor Lautner áll.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon