MENÜ
 • Az Éjjel-nappal Budapest transzvesztitája bosszút forral

  A különös külsejű egyéniség teljesen felháborodott, így tiltakozásként egy apró bosszút eszelt ki a Budapesti melegfelvonulásra.

  Coco mindenképp rész kíván venni a melegfelvonuláson, azonban a szervezők nem tették lehetővé semmilyen elismert magyar művésznek a fellépést. A kedvét egy kicsit sem vette el a kellemetlen hír, sőt egy újabb ötletre sarkallta csak. Az intrika férfiként kíván megjelenni az eseményen, mindenféle sminktől és női ruhától mentesen. Új külsejével az a célja, hogy apró bosszút álljon a szervezőkön.

  Coco a legnagyobb problémája abból fakad, hogy a szervezők külföldről hívtak fellépőket. És milyen igaza van, egy ilyen megosztó esemény nem reprezentálhatja más nemzetek művészeit. Úgy gondolja rengeteg elismert meleg magyar művész van, aki szívesen vállalta volna a fellépést. Szerinte nem is feltétlenül melegeknek kell a színpadra állnia ezen a napon, ugyanis több zenekar is szívesen kiállt volna a jó ügy érdekében. Az Éjjel-nappal Budapest sztárjai elkísérik barátjukat a béke és büszkeség menetére, ami Coco szerint igencsak becsülendő. Nagyon örül neki, hogy végre a közszereplők és felemelik a gyűlölet ellen a hangjukat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon