MENÜ
 • Az egyéni stílus a nyerő

  Végre itt a magyarázat az udvarló férfiak két ellentétes kommunikációs taktikájára.

  A tudósok számára sokáig rejtély volt, hogy a férfiak miért viselkednek mindig másképp párválasztási helyzetekben. Vannak, akik igyekeznek alkalmazkodni az áhított nő beszédéhez, mások viszont makacsul ragaszkodnak a saját stílusukhoz. Az amerikai Embry-Riddle tudományegyetem kutatói megtalálták a magyarázatot egy kísérlet révén, amelyre 123 heteroszexuális férfit verbuváltak össze.

  “Foglaljanak helyet egymással szemben, és amikor képet látnak a monitorjukon, azt írják le a másiknak” – hangzott a kutatást vezető de minden duóban csak egy férfi volt. A másik résztvevő öt bájos egyetemista lány közül került ki, akik a peteérés különféle időszakaiban voltak, és egyikük sem használt hormonális fogamzásgátlót.

  “Mind a 123 férfi akkor alkalmazkodott a nő beszédstílusához, amikor az már túl volt a termékeny napokon” – magyarázta Coyle, és hozzátette. – “Akkor viszont hozták a saját, egyéni formájukat, rámenős stílusukat, amikor egy termékeny petesejttel rendelkező nő ült velük szemben. A kísérletet csak nők részvételével is megcsinálták, de ők minden lányra egyformán reagáltak.”

  Kiderült tehát, hogy nem az alkalmazkodás a románc záloga. A kutatók szerint a nők vonzóbbnak tartják az egyéni stílusú férfit, legalábbis a párválasztásnál. Ha már együtt is kell élni vele, az már más tészta.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon