MENÜ
 • Az egy testtel élő ikerpár életéről valóság-show indul

  Abigail és Brittany Hensel ugyan közös testtel rendelkezik, lelkük mégis igen sokban különbözik.

  Az ikerpár tagjai egymás szokatlan közelségének örvendnek, de ez mindenképp érthető, ha egyetlen testen kénytelenek osztozni. A 23 éves amerikai lányok két, medencénél egymásba futó gerinccel, két szívvel, két gyomorral, három vesével, két epehólyaggal, két húgyhólyaggal, négy tüdővel, egyetlen májjal illetve mellkassal rendelkeznek. Mindezeken felül keringési, ideg- és reprodukciós rendszerük közös.

  Az ikrek biológiai adottságait figyelembe véve már a legapróbb dolgok is komoly döntéseket kívánnak meg. Értelemszerűen a ragaszkodás igencsak nagy mértékű a testvérek között, azonban két különböző személyiség lakozik ebben a különleges testben. Szüleik is hangsúlyozzák ezt, állításuk szerint a lányok külön tányérból esznek, két jegyet vásárolnak utazáshoz illetve moziba, egymástól függetlenül tanulnak, és más-más zenét hallgatnak.

  Érdekes módon mindkét lány céljai közt szerepel az anyává válás, ami első olvasásra elég bizarrnak tűnik. Minden eddigi ellenére azonban az ikrek teljes életet élnek, megtanultak például zongorázni és autót vezetni. A különféle mozdulatokhoz szükséges kezek és lábak közül egy-egy tartozik az ikerpár egyes tagjainak irányítása alá.

  A különleges ikerpár most saját valóság-show keretein belül tárhatja fel nem mindennapi életét a nagyközönség előtt. A műsorból kiderül, hogy az egyetemi évek után mi történt a lányokkal. A kamerák például egy Európa-körútra is elkísérték őket és barátaikat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon