MENÜ
 • Az egészséges lábára kapott gipszet

  Az orvostudomány szégyene: úgy tűnik a fejlett technológiánk ellenére sem voltak képesek a törött lábát -és nem az érintetlent- gipszbe tenni a kislánynak.

  Ciki! Az orvosok figyelmetlensége miatt került gipsz az angol kislány ép végtagjára. A huszonhárom hónapos Lucy Rylatt leesett a trambulinról, és eltörte a jobb sípcsontját. A szülei, Samantha és Dave azonnal bevitték egy kórházba, ahol az orvosok csonttörésre gyanakodtak, de megröntgenezni már nem tudták a kislányt, mert a masina elromlott. Dave és Samantha átcsörtetett egy másik városba, Tauntonba, de az ottani kórházban már elfelejtették megkérdezni Lucyt melyik lába fáj.

  “Jól emlékszem rá, hogy a Mineheadben azt mondták a jobb sípcsontja tört el, a Mus-grove kórházban meg már azt hajtogatta a nővér, hogy a bal sérült meg” – emlékezett Samantha. –” Teljesen összezavarodtam, nem mertem vitatkozni velük. Lucy viszont továbbra is fájlalta a lábát, miután hazavittük. ”

  Az ötödik napon újra bevittük a Minehead kórházba, mert a kislányomnak már keserves fájdalmai voltak. Az “apró” hibát azonnal helyrehozták, begipszelték Lucy jobb lábát. A Musgrove személyzete elnézést kért a Rylatt családtól. A szülők semmi értelmét nem látják, hogy panaszt tegyenek, így a kórház megússza a bírósági pert.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon