MENÜ
 • Az Édes Élet szereplői nagy döntésre szánták el magukat

  Varga Viktor és Cinthya Dictator tavaly december óta jegyben jártak, és már esküvőjüket tervezgették, a pár azonban nemrég külön költözött egymástól.

  A 24 éves lány a félreértések elkerülése végett saját Facebook-oldalára posztolt egy bejegyzést, amiben megmagyarázza döntésüket:

  vargaviktor

  NEM ÉRT VÉGET A SZERELEM… ugyan olyan szerelmes vagyok Viktorba, mint voltam az első szerelmes pillanatokban! Pontosan ugyan annyi kétely és félelem van bennem, mint akkor volt. A kapcsolatunk végig nagyon, nagyon szenvedélyes volt. Két rendkívül kiszámíthatatlan karakter vagyunk és a kiszámíthatatlanság izgalma már, már őrületbe csapott át. A rengeteg munka és az átláthatatlan kaotikus káosz közepette, legkevésbé egymásra figyeltünk! Én hiszem, hogy az égiek számomra őt rendelték és számára engem, de sajnos a túlhajszoltságban megfeledkeztünk a másikról. Nagy döntésre szántam el magam, de nem öncélúan! Azért szerettem volna külön költözni, mert szeretnék szerelmesen rágondolni, szeretnék éjszakánként vágyni az illatára és az érintésére, szeretnék tisztelettel és hálával rá gondolni! És vágyom arra, hogy ő is így érezzen irántam.

  Forrás/kép forrása: Facebook – Cinthya Dictator Photography

  Simko Bernadette

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak