MENÜ
 • Az Éden Hotel legújabb szinglije döntött a többi játékos sorsáról

  Orsi kiosztotta a dobozokat.

  Hétfőn beköltözött az Éden Hotelbe Orsi, aki érkezése előtt két dobozt kapott Krisztiántól. A lakók ma megtudták azt is, mit rejtenek a dobozok, illetve azt, hogy kinek adja azt az új csábító. Egy lánynak védettséggel adhat előnyt, egy másik párt pedig szétrobbanthatott Mariann és Peti, illetve Tina és Gábor párosa közül.

  Aztán a napozást Krisztián érkezése szakította félbe. Miután összegyűltek a kanapén, elmondta a játékosoknak, hogy most fog kiderülni, milyen következményekkel jár a hétfői duplarandi. Zoé meghozta a dobozokat, majd elárulta tartalmukat is a lakóknak. Fel is kérte Orsit, hogy mondja el döntését a többieknek.

  11206585_1812282692329268_5255731233560141137_o

  Mariannáékat erős párosnak tartja, Tináék között azonban lát súrlódásokat. A védettséget épp emiatt Mariannának adta, Tina és Gábor pedig a pénteki ceremónián nem alkothatnak egy párt.

  Peti visszafojtott örömmel fogadta, Gábor azonban kisebb hisztijelenetet rendezett a többieknek, őket okolja. Barbara az esemény lezárulta után el is mondta Orsinak, hogy a lehető legjobb döntést hozta. Adri és Tina meg is beszélték, hogy a lehető legcsúnyább húzás lenne az, ha ezek után Marianna Orsit küldené haza, de szinte mindenki biztos abban, hogy Marianna ki fog ejteni valakit pénteken.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon