MENÜ
 • Az Apollo23 az év felfedezettje

  Díjat nyert az Apollo23 az idei jubileumi Bravo Otto díjkiosztó gálán. Az elismerésről szerkesztőségünknek nyilatkoztak.

  Idén huszadik alkalommal rendezték meg a Bravo Otto díjkiosztó gálát, ahol minden évben díjazzák a magyar könnyűzenei élet sztárjait. Az év felfedezettje díját végül a frissen alakult X-faktor csapat, az Apollo23 vihette haza, akik még csak nem is számítottak az elismerésre.

  „Nagy meglepetés volt már az is, hogy jelöltek minket, mert hogy egy fél éves csapatnak azért ez nagy dolog. És még az, hogy megnyertük a díjat, eszméletlenül boldogok vagyunk.“ – nyilatkozták a MosaicOnline-nak.

  A csapat tagjai tavaly a tévében követték figyelemmel a díjkiosztó show-műsort, idén viszont ők maguk léptek fel a gálán, sőt az egyik díjat is hazavihették. Az Apollo23 friss dala pozitív visszajelzéseket kapott a rajongóktól, és hamar a Class FM sláger toplistájában is előkelő helyre tört.

  Varjú René az Apollo23 egyik énekese szerkesztőségünknek elárulta, hogy készül a dal magyar verziója is, és midenképpen szeretnének hozzá klipet is készíteni, melyhez már a helyszínt is kitalálták, már csak a megvalósítás várat magára.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon