MENÜ
 • Az apokalipszis szarvasa iskolásokat ijesztget

  Eltévedt szarvas rontott a pennsylvaniai általános iskola diákjaira.

  Horrorisztikus jelenetet élhettek át egy pennsylvania-i iskola diákjai. Péntek délelőtt ugyanis éppen a tízórai-szünetben, miközben nyugodtan fogyasztották szendvicseiket, egy két tonnás szarvas rohant végig köztük az iskola folyosóján, vértócsákat hagyva maga után a padlón.

  Azt egyelőre nem tudni, mi okozhatta a különös esetet, melynek következtében az állat betörve az üvegajtót úgy döntött, ahelyett hogy megkerülné, inkább átvágtat az iskolán. Valószínűleg az ajtón való bejutáskor sérülhetett meg, ezért jelentős mennyiségű vért veszített az ámokfutás közben.

  Az eset legironikusabb része pedig az, hogy az általános iskola a környék legvallásosabb intézménye, a kisdiákok aznap pedig éppen egy olyan színdarab bemutatására készültek, mely az apokalipszist és annak eljövetelével kapcsolatos történeteket eleveníti fel. Ugyan senki sem sérült meg, de a szarvas vágtatása és a szétfröcskölő vér emiatt még nagyobb riadalmat okozott, hiszen a kisgyerekek vallási üzenetet láttak az esetben.

  “A gyermekem péntek óta zokog és nem tud egyedül aludni. Próbáltuk elmagyarázni neki, hogy ez csupán véletlen baleset, de ragaszkodik az álláspontjához: a szarvas azért tört be az iskolába, mert hamarosan eljön a világvége!” – nyilatkozta egy rémült szülő

  Úgy tűnik azonban, az apokalipszis egyelőre csupán a szarvas számára érkezett el, hiszen súlyos sérülései miatt az állatvédők úgy döntöttek, az lesz a legjobb, ha megszabadítják a szenvedéstől és elaltatják.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon