MENÜ
 • Az anyánál marad a Crusie-gyerek

  A hollywoodi színészóriás mögött álló szcientológiai egyház már az előző feleségtől, Nicole Kidmantől származó gyerekeit is teljesen az anyjuk ellen fordította és félő volt, hogy ez esetben is a történelem megismétli önmagát.

  Alig pár nappal ezelőtt írtunk arról, hogy Katie Holmes és Tom Cruise válásában a legnagyobb veszély talán közös lányukra, Surira leselkedik. A hollywoodi színészóriás mögött álló szcientológiai egyház ugyanis már az előző feleségétől, Nicole Kidmantől származó gyerekeit is teljesen az anyjuk ellen fordította és félő volt, hogy ez esetben is a történelem megismétli önmagát.

  Az ausztrál színésznővel közösen nevelt két gyereket annyira az édesanya ellen hangolták, hogy szinte csak és kizárólag az apjukkal hajlandóak együtt lenni és Nicole-t sem anyának szólítják, hanem egyszerűen csak a keresztnevén. Katie Holmesnak azonban úgy tűnik sikerült tanulnia elődja nagy hibájából és a gyerekelhelyezési kérdést a legfontosabb teendők közé helyeztette ügyvédjével. A megegyezés értelmében a kislány New Yorkban, azaz az édesanyánál marad.

  “Mindketten szeretik a gyereküket. Tom úgy gondolta, az anyjánál kellene maradnia.” – kommentálta az eseményeket egy, a családhoz közel álló forrás. Ezzel egy időben a váló felek egy közleményt is kiadtak: “Elkötelezettek vagyunk abban, hogy mint szülők közösen vegyük figyelembe Suri érdekeit. Tiszteletben tartjuk egymás döntéseit.” Bízzunk benne, hogy ezt a szcientológiai egyház is tiszteletben tartja!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon