MENÜ
 • Az angoloknál már kapható a Google Glass

  A szemüvegért egyelőre körülbelül 380 ezer forintotot kell fizetni.

  Noha tavaly ősszel még úgy tűnt akár évekhet is késhet a Google Glass európai bevezetése, Nagy-Britanniában elérhetővé vált sokak álma – ami egyébként nem is jön be mindenkinek. Az Amerikai Egyesült Államokban a készülék már egy ideje kapható.

  140624_ivyross

  A szemüvegért 1000 angol fontot (körülbelül  380 ezer forintot) kell fizetni, és bárki vehet belőle, aki betöltötte a tizennyolcat és van saját bankkártyája, illetve angliai lakcíme. Fontos megjegyezni, hogy most kapható Glass még csak prototípus, de a Google fontosnak tartja, hogy a korai vásárlók már most elkezdjék használni; így megoszthatják a tapasztalataikat a céggel, mielőtt a végleges terméket is árulni kezdenék.

  Tudjuk, hogy világszerte nagyon nagy kereslet lenne a Glassre. Ahogy elkezdtük a terjeszkedést, először az Egyesült Királyságot választottuk, mert úgy gondoljuk, itt nagy hagyománya van a technológiának, a dizájnnak és a divatnak, és személy szerint úgy vélem, az Egyesült Királyság egy nagy technológiai újjászületés előtt áll” – válaszolta újságírók kérdésére a fényképen is látható Ivy Ross, a Google Glass vezetője.

  Forrás: theguardian.com

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon