MENÜ
 • Az angol királynő is Harry Potter-rajongó!

  Erzsébet királynő úgy tűnik, szintén megszállottja a Harry Potter könyveknek. Kutyatenyészetének egyik újdonsült tagját ugyanis a könyvben szereplő Roxfort Boszorkány - és Varázslóképző iskola egyik házáról, a Griffendélről nevezte el.

  A királynő köztudottan rajong az ebekért, ezt a nevet is ő választotta Norfolkon lévő tenyészete egyik labrador-kölykének. A kennelt még VII. Edward király alapította 1879-ben, mára közel száz kutyából áll, főleg labradorokból, cocker spánielekből és vadászkutyákból. Alan Goodship, a fő királyi kutyatenyésztő elmondta, a királynő még a mai napig is nagy szerepet vállal a tenyésztésben, gyakran ellátogat a birtokra: “Őfelsége egy igazi tanyasi asszony. Nagyon élvezi a vidéki levegőt, sokszor segít és hasznos ötletekkel járul hozzá a tenyésztéshez. Imádja a spánieleket, sokszor órákig képes játszani velük. Számomra hatalmas megtiszteltetés itt dolgozni, hiszen nem csak a hagyományokhoz járulhatok hozzá, hanem a klasszikus brit kutyatenyésztés történelmét is gazdagíthatom.”

  Arról, hogy a kis labrador társai is a regényből kapták-e nevüket, egyelőre nincs hír, azonban úgy tűnik, hogy J.K. Rowling hét részes sorozata nem csak a gyerekeket, de a nyolcvanhat éves őfelségét is lebilincselte.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon