MENÜ
 • Az amerikaiak hisznek az ufókban

  Egy friss kutatás szerint az amerikaiaknak majdnem a fele hisz az ufók létezésében, sőt a szellemtörténeteket sem vetik meg.

  Az amerikai felnőtt lakosság nagy része elhiszi a gyermekmeséket, amik viszont lehet nem is annyira gyerekesek… Legalábbis a nyugati kontinensen napról napra számolnak be különös eseményekről

  Így támadnák meg a csészealjak New Yorkot.

  Rosewellt hallva mindenkinek a világhírű ufó baleset jut eszébe, ugyanis 1947-ben egy azonosítatlan tárgy légi járműnek ütközött a város katonai bázisának közeléb. A rengeteg megválaszolatlan kérdés, találgatás és fikció mára olyan jelentős mértékben befolyásolja az amerikaiakat, hogy 48 százalékuk biztosan úgy gondolja, hogy léteznek űrlények.

  Ami még meglepőbb, hogy alig 30 százalékuk veti el teljes mértékben ezt a gondolatot. Egyesek, akiket megkérdeztek büszkén tették hozzá, hogy szellemvilágban is kifejezetten hisznek.  A közvélemény kutatást szerte az Egyesült Államokban végezték, mindössze 1000 ember bevonásával. Azonban az ország méreteihez viszonyítva, jogosan lehet kételkedni az eredmény pontosságában és hitelességében.

  Forrás: Huffington 
  Kép: Getty 

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon