MENÜ
 • Az amerikaiak fele hisz a szellemekben

  Bizonyára ott is elmondják a gyerekeknek hogy szellemek nem léteznek, azonban a lakosság nagy része mégis hisz a paranormális jelenségekben.

  Egy nemrégiben elvégzett közvélemény kutatás szerint, Amerika 45 százaléka gondolja úgy, hogy léteznek szellemek. Egyfajta titokzatos túlvilág gondolata már az ókori Egyiptomban is létezett, azonban az lényegesen összetettebb volt a jelenlegi elképzeléseknél.

  Az megkérdezettek 65 százaléka jelentette ki, hogy szerinte van élet a halál után. Ugyanakkor a válaszadók jelentős része nem gondolja hogy a másvilág képes lenne kapcsolatba lépni velük. Rengetek könyv foglalkozik a témával világszerte. Sosem lehet tudni, hogy mennyi a valóságalapja ezeknek, hisz döntő bizonyíték még sosem született.

  “Már 60 éve kutatom paranormális jelenségek után. Amikor egy kísértetházban vagyok, sokat gondolkozom milyen szellem járhat arra. Elfogadom a létezésüket, tiszteletben tartom őket” – mondta el Brad Steiger, a “Valós szellemek” című könyv szerzője.

  Kutatásainak köszönhetően a szerző rengetek furcsa jelenséget tapasztalt már, állítása szerint egyszer egy titokzatos alak elvette revolverét és megpróbálta lelőni azzal.
  “Beléptem az istállóba, és egy alakot pillantottam meg. Először csak furcsa fényeket láttam, majd kirajzolódott előttem egy férfi formája. Megdöbbenésemre elkezdett közelíteni felém, olyannyira hogy elérte a fegyverem és kivette a tartójából. Ezek a dolgok valódiak, nem csak kitalált mesék.”

  Azok az emberek akik hasonló élményeken mentek keresztül, szinte kivétel nélkül fénypontokról, füstös alakokról számoltak be. Egyesek szerint jelentős hőmérséklet ingadozás is tapasztalható volt a történtekkor.

  A szkeptikusok azzal érvelnek, hogy a földönkívüliekről jelentősebb bizonyítékok vannak, mint a szellemvilág létezéséről.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon