MENÜ
 • Az Alkonyat sztárja lehet Charlie új angyala?

  Két új név a szereplő-jelöltek között

  Napvilágot látott két név a Charlie angyalai újraalkotott változata lehetséges főszereplőinek listájáról. A produkcióhoz közel álló forrás Variety-nek tett nyilatkozata szerint Kristen Stewart és Lupita Nyong’o is felvetődött a női nyomozóügynökség tagjainak megformálása kapcsán.

  Charlie új angyalai előreláthatólag 2019. június 7-én érkeznek az amerikai mozikba. Egy korábbi hír szerint Janelle Monae, a Holdfény sztárja szintén esélyes a főszerepre, azóta azonban nem érkeztek további infók.

  A rebootot a 43 éves színésznő, Elizabeth Banks rendezi, aki a Tökéletes hang második részében debütált direktorként, legutóbb pedig a Power Rangers moziban volt látható a vásznakon.

  A Charlie angyalai-franchise 1976-ban, az ABC sorozatával indult. A három kulcskaraktert Kate Jackson, Farrah Fawcett-Majors és Jaclyn Smith formálták meg, mielőtt Cheryl Ladd, Shelley Hack és Tanya Roberts is csatlakoztak a produkcióhoz. Az első nagy képernyős adaptáció 2000-ben futott be, benne Cameron Diaz-zal, Drew Barrymore-al és Lucy Liuval, míg folytatása 2003-ban érkezett.

  Az Angyalok ezután 2011-ben ismét visszatértek a TV-be Annie Ilonzeh, Minka Kelly és Rachael Taylor jóvoltából, a negatív vélemények miatt azonban mindössze négy epizód után elkaszálták a szériát.

  Forrás: AceShowbiz

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon