MENÜ
 • Az Alice Csodaországban folytatása következik?

  Az első filmben olyan elismert színészek játszották a főbb szerepeket, mint Mia Wasikowska, Johnny Depp, Anne Hathaway, vagy a többek között a Harry Potter révén ismertté vált Helena Bonham-Carter.

  Alicet tizenkilenc éves, felnőtt lányként férjhez akarták adni, ám egyetlen porcikája sem kívánta, hogy az ellenszenves fiatalemberhez menjen hozzá. Szerencsére a lánykérést megzavarja a Fehér Nyúl felbukkanása. Alice utána iramodott, és hamarosan újra annál a bizonyos üregnél találta magát, amelybe sok évvel ezelőtt beleesett. A történelem ismételte önmagát. Ám Csodaország már nem olyan volt, mint régen. Az első látogatása óta minden a feje tetejére állt. Ő lett az a lány, aki megszabadította a világot a zsarnok Vörös Királynő rémuralmától. Ezt a sztorit gondolná most tovább a Disney.

  A stúdiót olyannyira érdekli a lehetőség, hogy már fel is kérték Linda Woolvertont, hogy írja meg a folytatását Tim Burton 2010-es filmjének. Az első filmben olyan elismert színészek játszották a főbb szerepeket, mint Mia Wasikowska, Johnny Depp, Anne Hathaway, vagy a többek között a Harry Potter révén ismertté vált Helena Bonham-Carter. Az első film producerei állítólag már rábólintottak, hogy szívesen visszatérnének egy folytatásra.

  A 2010-es film világszerte egy milliárd dolláros bevételt termelt és elnyert két Oscar díjat is. Woolvertion bevált forgatókönyv írója a Disney-nek, olyan nagy sikerek köthetőek a nevéhez, mint a Szépség és a szörnyeteg, az Oroszlánkirály, vagy a Hihetetlen utazás.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon