MENÜ
 • Az 56. Grammy legfontosabb pillanatai

  Immáron az 56. Grammy-gála a történelem részévé vált. Hogy mik voltak a legemlékezetesebb pillanatok? Íme az általunk hat legnagyobbnak ítélt jelenet az estéből.

  Beyoncé és Jay-Z bebizonyították, hogy miért ők a hiphop királyi család

  A vasárnap esti műsort Beyoncé és férje, Jay-Z nyitotta, Drunk in Love című közös számukkal. A produkciót Beyoncé kezdte a színpad közepén, fergetegesen jó formában egy széken ülve, egy kabaré szexi kellékeként használva azt, majd csatlakozott hozzá Jay-Z is. Annyira szexire sikeredett, hogy Jamie Foxx nem tudott másról beszélni a Legjobb Rap/Ének Együttműködés díj átadása előtt. Aztán később a színfalak mögött bocsánatot kért Beyoncé megbámulásáért, mielőtt átadta volna Jay-Z-nek díját a Justin Timberlake-kel való együttműködésért, de azért Jay-Z azért elmondta elbűvölő beszédében, hogy Foxx-nak esélye sincs a szépségnél.

  Lorde uralta a műsort és túlragyogta Katy Perry-t

  A műsor első óráját a világ két top sztárja uralta: Katy Perry és Lorde. Egymás után léptek színpadra, és egyikük sokkal fényesebben ragyogott, mint a másik. A nagyobb csillag pedig nem más volt, mint Lorde, aki a Royals hihetetlen átütő erejű előadását adta.
  Katy Perry a Dark Horse színpadra vitele közben egész sorozatát vonultatta fel varázslatos kliséknek, amik jobban illenek Stevie Nicks és Sarah Brightman színpadképéhez.

  Macklemore és Ryan Lewis kapták a Legjobb Új Előadójának járó szobrot

  Macklemore & Ryan Lewis Thrift Shop és Same Love című számukkal jutottak a rivaldafénybe, meg is kapták az az új előadóknak járó elismerést. Macklemore következőképp köszönte meg az este elsőként átadott díját a rajongóknak: – Nélkülük nem lennénk senkik. Lemezkiadó nélkül hoztuk létre ezt a nagyszerű lemezt, függetlenként, és nagyon köszönjük a támogatást!
  Később előadták egy érzelmes produkcióban Mary Lamberttel Same Love című slágerüket, miközben 34 heteró és meleg párt házasodott össze Queen Latifah vezetésével, majd Madonna is csatlakozott az este talán legnagyobb produkciójához.

  Taylor Swift lenyűgöző előadása

  Az énekesnő grandiózus, csillogó popelőadásairól ismert, most azonban másik irányba indult. Visszafogott, de mégsem kevésbé erőteljes produkcióval készül, igazi énekes-dalszerző pillanatott kaptunk tőle a színpadon. Az All Too Well című szám a zongorától igazi megkapó jelenete volt a tegnap estének, épp olyan, amilyet Alicia Keys rendszeresen ad a nézőknek.

  A Daft Punk nyerte az Év Albumja díjat Random Access Memories című lemezükért

  A francia elektronikus duó lesöpört a színről mindenkit, köztük Taylor Swiftet, Macklemore-t és Ryan Lewis-t is többek között.

  A Beatles egy része újraegyesül

  Sir Paul McCartney és Ringo Starr, a Beatles még életben lévő tagjai újra együtt léptek színpadra, hogy a Queenie Eye című számot énekeljék el együtt. Ringo Starr egyébként egyedül is a színpadra állt a Photograph című számmal.

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak