MENÜ
 • Avril Lavigne visszautazik az időben

  A kanadai énekesnő hamarosan bemutatja legújabb klipjét, melyhez végre kaptunk egy kis bepillantást. A Manson-duett klipjét azért jobban várjuk.

  A Here’s To Never Growing Up klipje jó néhány évvel repíti vissza a múltba a menyasszonyt, aki a videó szerint még mindig nem tudott lemondani a szemfestés gyönyöreiről.

  A meglehetősen erős dalhoz úgy néz a sok-sok év után visszatérő Lavigne retró-klippet forgatott – az énekesnő a kamerák előtt egy szalagavató színpadán tetszeleg, ahol vannak lufik, konfetti, sőt, még pezsgő is, ami mondjuk kicsit furcsa…

  Míg a kész változatot tűkön ülve várjuk, közben örülünk is, hogy végre sikerült még egy előadónak olyan klipet kreálnia, mely még megy is dala koncepciójához.

  Az ötödik album melleslegigen  izgalmasnak ígérkezik. Lesz rajta egy duett a korong producerével és Lavigne vőlegényével, Chad Kroegerrel, sőt egy Bad Girl című dalt is felvett az énekesnő, nem mással, mint Marilyn Mansonnal.

  A korongon Lavigne még mindig dolgozik, ugyanis kellenek még rá dalok, melyeket viszont csak és kizárólag ő akar megírni.

  Becsülendő!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon