MENÜ
 • Avril Lavigne nagy bejelentést tett

  Egy rajongóknak írt levélben osztotta meg a hírt

  Avril Lavigne rajongói jó híreket kaptak az énekesnő háza tájáról! A kanadai szupersztár, aki korábban olyan slágerekkel uralta a zenei rádió- és tévécsatornákat, mint a Sk8er Boi, a What The Hell és a Girlfriend, hamarosan végre új dallal tér vissza a zeneiparba.

  A szerzemény, amely a Head Above Water címet viseli, szeptember 19-én jelenik meg, és az első kislemezként szolgál Avril következő albumáról, amely a 2013-ban piacra dobott Avril Lavigne című korongot követi majd.

  “Öt év telt el, mióta kiadtam a legutóbbi albumomat. Az elmúlt néhány évet a Lyme-kór elleni küzdelemmel töltöttem. Azok voltak életem legrosszabb évei, mivel testi és lelki csatákat is vívtam. Aztán ezt a harcot képes voltam zenévé formálni, és erre igazán büszke vagyok.

  A dalokat az ágyamban és a kanapémon írtam, és nagyrészt ott is vettem fel őket. A helyzetemhez illő szavak és a dalszövegek könnyen törtek ki belőlem. Valójában… az energiáim életben tartásával, az elérendő célok meglétével és az életcélommal a zene segített meggyógyítani és életben tartani” – írta Avril.

  “A Head Above Water az első dal, amit kiadásra választottam. Ez volt az első dal, amit az ágyamban fekve, életem egyik legrémisztőbb pillanatában írtam. Elfogadtam a halált és éreztem, ahogy a testem feladja a szolgálatot. Úgy éreztem, mintha merülnék. Mintha a víz alá kerültem volna, és felszínre kell kerülnöm, hogy levegőt kapjak. Mintha egy folyóban lettem volna, amiben az árral együtt sodródtam. És képtelen voltam lélegezni” – tette hozzá.

  A teljes levél IDE kattintva olvasható.

  Forrás: avrillavigne.com

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon