MENÜ
 • Avril feldolgozással mutatja ki szerelmét

  Avril Lavigne igazán különlegesen mutatja ki szerelmét leendő férjének - feldolgozta annak egyik dalát.

  Avril Lavigne igazán különlegesen mutatja ki szerelmét leendő férjének – feldolgozta annak egyik dalát.

  A kanadai énekesnő alaposan meglepett mindenkit, mikor bejelentette, hogy leenedő párja nem más, mint a Nickelback énekese, Chad Koreger. Esküvpő előtt Lavigne különleges módon tisztelet kedvese előtt – feldolgozta a csapat nagy slágerét, a How You Remind Me-t.

  Avril a One Piece Film Z című anime-film számára dolgozta fel a slágert. A film a híres anime képregényt, a One Piece-t dolgozza fel. Ez az 1997-ben készült képregény a világ legsikeresebbike a műfajában belül, a 67 számból eddig körülbelül harmincmillió példányt adtak el és tizenegy filmadaptációt készítettek.

  Miután meghallotta Avril Nickelback-feldolgozását Eiirich Oda, a szerző maga kereste fel Avrilt és felkérte még egy dal feldolgozásához, Joan Jett Bad Reputation című dalához.

  A két zenész Lavigne legutóbbi albumának munkálatai közben melegedett össze és olyannyira jól titokban tudták tartani kapcsolatukat, hogy a sajtó már csak arra eszmélt, hogy jegyben járnak.

  A két énekes jelenleg is együtt dolgozik Avril új lemezén, mely jövőre jelenik meg. A korongon várhatóan egy duett is lesz.

  Ajánló

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten

  Gianluca Vacchi exkluzív interjút adott

  Íme a Sziget 2019 titkai