MENÜ
 • Avicii – Az elektronikus zene korát éljük

  Az idei év partihimnuszát hozza a Soundra a pofátlanul fiatalon sikeressé vált Avicii, aki szerint a zene elektronikájában van a jövő.

  A huszonkét éves Dj-producer egész arénákat tölt meg teltházas koncertjeivel, mely remekül példázza, hogyan tört be az elektronikus műfaj a mainstream vonalakba. Avicii nem lepődik meg ezen a jelenségen.

  „Valahogy úgy indult, hogy az elektronikus zene képviselői elkeztek hip-hop és R&B előadókkal dolgozni.” – magyarázta. „Így mondhatni eljutott a műfaj rengeteg emberhez, akik nem igazán tekintették ezt a fajta stílust zenének. Aztán csak pislogtak, hogy ’Jé, erre is lehet énekelni’. Valahogy így kezdődött.”

  Avicii nem hiszi, hogy az elektronikus zene csak egy múló trend. Magas növekedési potenciált tulajdonít az elektronikus és dance zenének, melyek könnyen keverhetők más stílusokkal, és egészen új irányokba terjeszkedhetnek.

  „A leggyakoribb tévhit, hogy mindenki azt hiszi, az elektronikus zene be van korlátozva és minden ugyanúgy hangzik. Ez nem így van. Végtelen a hangok és hangzások sora, amit megalkothatsz.”

  Avicii az idei Balaton Sound egyik húzóneve, ahol hatalmasat tombolhatunk a ’Levels’-re és a többi nagy partislágerre ami kikerült a fiatal Dj keze alól.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon