MENÜ
 • Autóbérlés luxuskategóriában

  Nem családi kirándulásra szóló az ajánlat.

  A brit Hertz autókölcsönző cég különleges ajánlattal szolgál ügyfeleinek. Mégpedig bárkinek lehetősége van a méregdrága, közel 76 millió forintot érő McLaren MP4-12C típusú luxus-sportautó bérlésére. A bérlés napi 1100 fontnál kezdődik, amely közel 400ezer forint, de ha több mint 28 napra óhajtjuk kölcsönözni az autót, akkor „csupán” a kedvezményes, 906 fontos, azaz 325ezer forintos napi tarifa az ára.

  Az autó, melyet a 2008-as formula1-es világbajnok, Lewis Hamilton csapata tervezett, 3,8literes, V8-as turbo motorral van felszerelve, és 592 lóerős. Végsebessége 320km/h.

  „A Hertz igazán különleges bérlési ajánlatokat kínál ügyfelei számára. A lélegzetelállító MP4-12C pedig életre szóló élményt nyújthat, hiszen ezáltal kerülhetnek az emberek a legközelebb a forma1-es technikához, ráadásul saját maguk is vezethetik.” –mondta el Michel Taride a Hertz Autókölcsönző igazgatója

  Bizonyára a leendő bérlőkben felmerül, hogy átutazzanak Németországba kipróbálni az autót, ahol az autópálya bizonyos szakaszain nincsen sebességkorlátozás, ám számukra csalódást kelthet a szerződési feltétel, mely szerint tilos az autót külföldre vinni, tehát csupán Nagy-Britanniában használható. A McLarenen kívül a cég honlapja szerint bérelhetünk akár Ferrari-t – méghozzá a 458 Italia, illetve az F430 Spyder modelleket – illetve akár Aston Martint is.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon