MENÜ
 • Aurelio véleménye Győzike balhéjáról

  Szerinte inkább az ex"showman"-t kéne felpofozni, amennyiben igaz a Tv2 közleménye

  Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy az Édes Élet forgatásán Gáspár Győző a Tv2 közleménye szerint az egyik női stábtagnak nekiment, ezért a csatorna megszüntette a “showman” szerződését. (Cikkünk erről ITT.)

  121105_győzike

  AZ RTL Klub Való Világ 6 játékának nyertese, Aurelio nem rejtette véka alá véleményét az esetről: “Amennyiben igaz, amit a közlemény állít, azt gondolom, nem hogy inkább megbecsülné, hogy tv-s szerződést kap, ehelyett a viselkedésével azt képzeli, hogy emberfeletti lény lenne?!” -kezdte felháborodottan a VV hőse a Mosaic Online-nak, majd hozzátette: “Tegye össze a két kezét, hogy az RTL után a másik nagy kereskedelmi tv is foglalkozik vele, ő viszont három gyermekes apaként nem tudja, hogy mi a jó modor és a tisztelet. Ha tényleg igaz, hogy akár csak szavakkal, kiabálással zaklatta a stábtagot, talán inkább őt kéne jóindulattal felpofozni, hogy térjen észhez.” -zárta szavait Aurelio, aki nem hiszi el, hogy egy ilyen embert, mint Gáspár Győző, szívesen néznek az emberek a tv-ben.

  140110_vvaurelio

  Aurelio egyébként a napjait női alsóneműk tervezésével tölti, hiszen őt és kedvesét, a szintén Való Világos Zsófit egy dizájner felkérte erre a feladatra. (Részletes cikkünk Aurelio nyilatkozatával ITT olvasható.)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon