MENÜ
 • Augusztus 30-án rendezik az idei MTV Video Music Awards gálát

  A fellépők New York öt városrészének ikonikus helyszíneiről jelentkeznek be élőben

  Szigorú egészségbiztonsági szabályok mellett, a New York-i Barclays Centerben rendezik meg augusztus 30-án az MTV Video Music Awards gálát. A zenei esemény lesz az első nagy, zárt térbe meghirdetett rendezvény, amelyet a koronavírus-járvány miatti korlátozások elrendelése óta engedélyeznek az amerikai metropoliszban. A gálát az MTV több mint 180 országban és 450 millió háztartásba közvetíti, így természetesen a magyar tévénézők is láthatják.

  Az MTV Video Music Awards (VMA) mindig az év egyik legnagyobb zenei eseménye, páratlan produkciókkal és emlékezetes pillanatokkal. Ilyenkor látványos show-műsorral egybekötött ceremónián adják át a csatorna és a tévénézők által megszavazott VMA-díjakat több kategóriában, miközben a nézők a világ neves előadóinak lebilincselő zenei produkcióit tekinthetik meg a helyszínen vagy élő adásban.

  Idén augusztus 30-án ismét New Yorkból, ráadásul 2013-at követően újfent a brooklyni Barclays Centerből jelentkezik a videós zenei díjátadó, amely a koronavírus-járvány miatti korlátozások elrendelése óta az első nagy, zárt térbe meghirdetett rendezvény lesz az amerikai metropoliszban. A fellépő művészek egy része a tervek szerint New York öt városrészének ikonikus helyszíneiről jelentkezik majd be. Az MTV több mint 180 országba és 450 millió háztartásba közvetíti a gálát, így természetesen a magyar tévénézők is láthatják a zene örömünnepét.

  A szervezők külön kiemelték, hogy a ceremónia megrendezésénél szigorú egészségbiztonsági szabályoknak tesznek majd eleget. A járványhelyzettől függően korlátozott számú nézőt engednek csak be a 19 ezer férőhelyes Barclays Centerbe, de ha kell, a social distancing jegyében végül közönség nélkül tartják meg az eseményt. Az MTV-t működtető ViacomCBS központi közleménye alapján a gála tévés közvetítésére és a megrendezésre vonatkozó részletek a későbbiekben várhatók.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon