MENÜ
 • Áthajtott a rendőr az ájult nőn

  A kétbalkezes rendőr elvileg véletlenül hajtott át kocsijával az eszméletlenül fekvő nő testén az amerikai Des Moines-ban.

  A járókelők vették észre, hogy egy nő ájultan fekszik az úttesten Az Iowa állambeli kisvárosban. Azonnal rendőrt hívtak, a kiérkező járőr azonban késő este lévén nem látta, hol fekszik a nő, és véletlenül áthajtott rajta a járőrkocsival.

  Brian Cuppy csak akkor vette észre a hölgyet, amikor már keresztülhajtott a lábain. A hivatalos rendőrségi jelentés szerint a nő nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, csak vágásokat és zúzódásokat szerzett.

  Felettese szerint „… a sötétség, illetve az a tény, hogy nem lehetett tudni, hol fekszik pontosan a nő, közrejátszott a balesetben. Az ájult hölgy ráadásul olyan szögben borult az aszfaltra, hogy a járőrkocsiból nehéz volt észrevenni. Ez egy szerencsétlen baleset, amelyből remélhetőleg mindannyian tanulunk” – mondta David Ness.

  A nőt Mercy orvosi központba szállították, ahol megállapították, hogy ittas volt. A nevét nem hozták nyilvánosságra, a nyomozás azóta is folyik – írja a helyi tévécsatorna internetes oldala, a kcci.com.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon