MENÜ
 • Átalakítják E.T.-t

  Emlékeztek még E.T.-re, a ráncos bőrű, töpörödött kis földönkívülire, aki folyton haza szeretett volna telefonálni? Talán nem is hinnénk, de a klasszikusnak számító film idén már harmincadik születésnapját ünnepli

  Emlékeztek még E.T.-re, a ráncos bőrű, töpörödött kis földönkívülire, aki folyton haza szeretett volna telefonálni? Talán nem is hinnénk, de a klasszikusnak számító film idén már harmincadik születésnapját ünnepli. Ez alkalomból újra kiadják, ezúttal Blu-rayen, de az új kiadással egy másik változás is jönni fog.

  A Steven Spielberg által rendezett klasszikusról tudni kell ugyanis, hogy 2002-ben egyszer már újra kiadták, de akkor az egyik jelenetben a technika eszközével végrehajtottak egy kis módosítást. Abban a jelenetben, ahol a főszereplő srác Elliott és a kis E.T. egy biciklivel elrugaszkodik a földtől, fegyveres rendőrök is szerepelnek.

  10 évvel ezelőtt azonban a fegyvereket átretusálták walkie-talkiekra. Az idei díszkiadásban azonban mindent visszaalakítanak az eredeti, harminc évvel ezelőttire. De a filmet nem csak ezért ajánljuk ismét megnézésre, hanem azért, mert egy mindenkit, az időstől a gyerekig izgató témáról, a földönkívüli életről szóló filmről van szó, amely szívszorító történetével végső soron mindenkiből előhozza a benne szunnyadó gyermeket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon