MENÜ
 • Ásó, kapa, nagyharang

  Ennek a párnak inkább már csak a nagyharang

  Egy frissen házasodott pár Nagy-Britanniában sem hír. Viszont ha a menyasszony és a vőlegény életkora összeadva 181 év, akkor az azért már az! A hétvégén egybekelt 94 éves Les Atwell és ifjú arája, Sheila Walsh, aki pedig nála hét évvel fiatalabb. A visszafogott esküvőn jelen volt a pár mindkét tagjának családja és barátai is.

  A pár négy évvel ezelőtt találkozott, amikor egy közös ismerősük összehozta őket. “A takarítója mesélt Lesről és nagyon kellemes embernek tűnt a történetek alapján. Aztán mikor megtudtam, hogy 90 éves, arra gondoltam, hogy a csudába, akkor nem biztos, hogy jó ötlet.” – mesélte az ara. “De amikor először találkoztunk. Az szerelem volt első látásra.”

  Először egy Tesco mellett találkoztak. “Nem hangzik túl romantikusan. Pedig az volt, olyannyira, hogy azon a helyen meg is kértem a kezét.” A pár nászútra egy mediterrán-tengeri hajókázásra megy, meglátogatják többek között Athént, Rómát és Barcelonát is. E házasággal azonban mégsem ők a csúcstartók. 2002-ben ugyanis egy franica pár, a kilencvenhat éves Francois Fernander és a kilencvennégy éves MAdeleine Francineau fogadtak örök hűséget egymásnak.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon