MENÜ
 • Ashton Kutcher után Justin Bieber szívatna

  Június 17-én debütál a Punk’d kilencedik évada az MTV Hungarn

  Kilencedik évadába lép Ashton Kutcher kultikussá vált sztárszívató műsora, a Punk’d. A június 17-én, vasárnap este 20.25-kor debütáló legújabb szezonban már nem egyedül Kutcher lesz a felelős a hollywoodi hírességek szívrohamaiért, besegít még neki többek között Justin Bieber és Miley Cyrus is, így a celebek már végképp nem tudhatják, melyik barátjukban bízhatnak meg.

  Már kilencedik évad óta szívatja sikeresen az MTV sztárokból álló gegcsapata a legnagyobb hollywoodi hírességeket. A Punk’d című kandikamerás reality-t eddig Ashton Kutcher vezette, ám a legújabb szezonban már – talán azért, mert már szinte senki nem hajlandó találkozni a színésszel, aki sikeresen verte át majdnem mindegyik barátját az elmúlt nyolc évadban – vendég műsorvezetők hozzák kínosnál kínosabb helyzetbe sztárbarátaikat. Justin Bieberről például már az első részben kiderül, hogy sokkal jobb fej, mint eddig bárki gondolta volna, hiszen Taylor Swifttel simán elhiteti, hogy egy jelzőrakétával véletlenül felrobbantott egy hajón zajló esküvőt!

  Szintén csatlakozik a csapathoz Miley Cyrus, aki Khloe Kardashiant veri át: a reality-sztár azt gondolja, hogy a barátnőivel fog vacsorázni és kellemesen elbeszélgetni, azonban mikor az ételt kiszállító futár megkéri a házigazdát, hogy használhassa a mosdóját, a férfi úgy tesz, mintha a cipzár kettővel több dolgot fogna össze a kelleténél…

  A június 17-én, vasárnap este 20.25-kor debütáló kilencedik évadban, a Punk’d csapata még durvább átveréseket visz véghez a sztárvilág krémjén, mint eddig valaha. Aki kíváncsi arra, hogy viselik a világ legnagyobb sztárjai azt, hogy a frászt hozzák rájuk egy-egy erősebb átveréssel, az semmiképp se hagyja ki a Punk’d legújabb szezonjának premierjét!

  Punk’d június 17-én, vasárnap este 20.25-től az MTV Hungary-n!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon