MENÜ
 • Ashton Kutcher kórházba került szerepe miatt

  A színész igazán komolyan vette legújabb filmje szerepét.

  A színész alakítja az Apple legnagyobb alakját, Steve Jobsot a technikai zseni önéletrajzi filmjében. Kutcher alaposan felkészült a szerepre – még kórházba is jutott miatta.

  A filmet a Sundance fesztiválon mutatták, ahol Kutcher többek között arról is mesélt, hogy hasnyálmirigye miatt a forgatások előtt két nappal kórházba jutott, mivel napokon át Steve Jobs különleges diétáját folytatta, mely csak és kizárólag gyümölcsök fogyasztását engedi meg.

  Jobs környezetében híres volt különleges étkezési szokásáról – csak gyümölcsöket, mogyorót és füveket fogyasztott, melyek viszont Kutcher rövid idő alatt kórházba juttatták.

  “A gyümölcsdiéta nagy bajokat okozhat. Két nappal a forgatás előtt kórházba kellett mennem, mert görcsöltem a fájdalomtól. Az orvosok megállapították, hogy a hasnyálmirigyem romokban van. Rendkívül megijedtem.”

  Jobs 2011 októberében halt meg hasnyálmirigyrákban.

  Kutcher egyéb módokon is nagyon komolyan készült a szerepére. Elmondása szerint több százórányi beszédet nézett végig a zsenitől, hogy ellesse annak minden mimikáját, mozdulatát vagy akár járásának módját és rendkívül közel érezte magát a felkészülés végén Jobshoz.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon