MENÜ
 • Árverésre bocsátják kedvenceiket a hazai sztárok

  Ónodi Eszter és Dukai Regina is megválik ruháitól

  Csapj le a sztárok kedvenc gönceire! Néhány év kihagyás után visszatér a GLAMOUR Gardróbfrissítés, ahol fölöslegessé vált ruhadarabjaikkal olyan hírességek is támogatják a jótékonysági kezdeményezést, mint Ónodi Eszter, Dukai Regina, Debreczeni Zita, Jakabos Zsuzsa, Dallos Bogi, Horányi Juli, Szekeres Adrien, Szilágyi Szilvi, valamint több ismert hazai tervező.

   debreczeni_zita

  Számos híresség mellett a népszerű női magazin idei két díjazottja, Ónodi Eszter és Dukai Regina is gardróbfrissítésbe kezdett, és csatlakozott a ruhagyűjtési kampányhoz. Eszter mindig határozottan választ, ha öltözködésről van szó, a GLAMOUR magazin akciójára pedig egyik kedvenc tervezője, Cselényi Eszter remekét ajánlotta fel.

  „Ez az első Celeni ruháim egyike, még a 2012- es kollekció egyik darabja.  Nagy kedvencem volt ez a felső, remélem, hogy másnak is nagy örömet okoz majd. Tetszik a színösszeállítás, a lila és a homokszín külön-külön is jó választás, de  egyben még izgalmasabb. Farmerrel egy hétköznapi szett, szoknyával pedig elegánsabb viselet lehet” – mondta Eszter, aki megfontolt vásárlók közé tartozik: „Nem vagyok vásárlásmániás, általában célirányosan megyek a kiszemelt üzletbe, vagy a kedvenc tervezőimhez” – folytatta az Aranyélet csinos színésznője, aki szívesen támogat minden jó ügyet szolgáló kezdeményezést.

  Dukai Regi a tavalyi nyár egyik személyes favoritját ajánlja aukcióra, de korábbi fellépő szettjére is lecsaphat majd valaki a májusi aukción.

  „Időről időre rendszerezem a gardróbomat, igyekszem mindig olyan darabokat megtartani, amikre valóban szükségem van. Egyébként főként a fehér basic pólók uralják a polcokat” – kezdte a Glamour WOTY 2016 legjobb közösségi média sztárja. „A megunt ruháimat sokszor a barátnőimnek ajándékozom, szerencsére egy méret vagyunk, így mindig örömmel veszik ezeket a darabokat. Időnként garázsvásárokba is beszállok, valamint Kapuváron és Budapesten is rendszeresen csatlakozom jótékonysági akciókhoz” – folytatta Regi. „Két darabot ajánlottam fel az aukcióra: egy R’n’B All Starts pólót, amit sokszor viseltem fellépéseken. Alapvetően ez egy férfi póló, de baseball sapkával imádtam viselni. Ezen kívül egy csajos, fekete ruhát választottam, a tavalyi Sugarbird fesztivál kollekciómból. Nagyon szerettem, mert igazi fesztiválozós darab, remélem a szezon közeledtével valakinek sok örömet okoz majd” – tette hozzá.

  A sztár-gardróbokból olyan további különlegességek is új gazdára találhatnak majd, mint Dallos Bogi télikabátja, Debreczeni Zita és Szekeres Adrienn táskái, Jakabos Zsuzsa válogatott pólója, Szilágyi Szilvi egykori terhes-fotózáson viselt maxiruhája vagy Horányi Juli kedvence. Emellett olyan divattervezők is egy-egy saját tervezésű ruhájukkal támogatják a paralimpikonokat, mint az Elysian, a Prieston, a Bridget&Olivia és a Celeni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon