MENÜ
 • Arany Nimfát nyert az On The Spot

  A Mone Carlo-i televíziós fesztiválon a magyar On The Spot nyerte meg a legjobb dokumentumfilm kategória díját. Harminc éve nem nyert magyar műsor.

  Cseke Eszter és S. Takács András többek között a BBC és a ZDF műsorait is maga mögé utasította az ősszel ötödik évadjukat kezdő műsorukkal. Az Arany Nimfát már több mint harminc éve nem kapta meg magyar tv-műsor.

  A Harcosok című széria különleges történettel rendelkezik – az alkotók eredetileg a Gázát elnyomó Hamászról akartak forgatni, de miután egy fegyveres konfliktus közepébe kerültek, módjuk volt arra, hogy személyes történeten keresztül mutassák be az izraeli-gázai harcokat. Első filmjüket ugyancsak Gázában forgatták, még egyetemistaként.

  Eszter és andrás már 36 film leforgatásán van túl, stábjuk csak ők magukból áll – máig egy kiskamerával dolgoznak, hogy közel kerüljenek szereplőikhez, többször is életüket kockáztatva.

  A csapatnak nem ez az első díja – 2012-ben Karlovy Baryban kapták meg a Tourfilm Festival Törzsek című szériájukért, de az Európai Tanács is jutalmazta már őket a Press Freedom Awarddal.

  Az On The Spot új szériája ősszel látható az M1-en – közölte az MTVA.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon